sommaren är här & vi njuter

Fantastiska sommar, nu är den här!
Ja, det klart att just nu när jag tittar ut gemom fönstret så regnar det en liten smula men det är grönt och skönt och vet Du vad, livet leker <3 
Ta vara på det, tillåt Dej att må gött, öva Dej på att känna, tycka och vara precis som Du är och vill vara. Det där kommer inte av sig själv för oss flesta, tråkigt nog, så vi måste öva och practicera närvaro och lära känna oss själva om och om igen. För vi är alla alltid i förändring och ständigt en del av allt som sker runt omkring oss. 

Vad gör Du för att njuta av här och nu? 

Vad jag gör kanske är ganska självklart. Jag yogar och mediterar och får spader på mig själv att jag ibland spinner iväg i tankar och fantasier så jag tappar fotfästet. MEN!!
De kaotiska stunderna blir kortare och de närvarande och njutbara blir längre ju längre jag lever o lär. så......

.......LEV LIVET min vän, för det är DU värd!
// Malin Borrespång
 

Kommentera gärna: