kundalini - en värld av vibrationer

Varför älskar vi kundaliniyoga?
Jo, för att det är fantastiskt i alla sina beståndsdelar. 

På varje klass utför vi alltid fysiska övningar, olika andningstekniker, vi jobbar medvetet och omedvetet med vårt energiflöde genom att fokusera på olika chakran och mudras.
Det är alltid en skön vila i passet, ibland till Gong och klangskålar och vi mediterar alltid!
Meditationen kan vara tyst, eller så vi använder oss av mantran i chanting. Vi kan meditera med ögonen slutna eller med ögonen öppna och fokuserade på något specifikt. Vi vibrerar varje cell och litet energiknippe inom oss och runt omkring oss med våra mudras, våra andningstekniker, med vår chanting, med vår Gong och med våra meditationer.

Det var just därför som jag föll pladask för Kundaliniyoga första gången jag testade 2003. Det var som ett underbart smörgåsbord, där jag fick med allt på en gång liksom, kroppen, knoppen och själen - WAHE GURU 
En annan finfin sak är att det finns många hundratals olika yogapass, meditationer, mantran och andningstekniker att kombinera. Alla med olika syften och på det viset kan alla hitta något som man gillar. På det viset, kan Kundaliniyogan alltid följa med i livets olika faser, eftersom man ibland behöver olika saker av sin yoga.

Tack vare det, har jag alltid känt mig stöttad av min Kundaliniyoga, för det har under alla år alltid funnits något som passat mitt behov och min livsfas.

Som en bästa vän ❤️ It´s my true foundation.

Yogi Gong & Mind - en av Yogis mest populära klass <3
Gillar man Gong, så behöver man liksom inte säga så mycket mer än så.
- JAG ÄLSKAR GONG.

Gongen med dess vibrationer och oväntade böljande toner tar dig med på en skön avslappning, en spännande upptäcksfärd och ger oss många gånger en djupt meditativ upplevelse. Fördelen med gongens vibrationer och meditativa kraft är att man inte måste vara bra på att meditera. Man behöver liksom inte göra något alls, man bara vilar till Gongens ljud och låter vibrationerna göra jobbet. Man kan till och med somna och ändå få samma effekt.
För det är vibrationerna och ljudet som är grejen. Perfekt för alla. 

Det blir en sådan tydlig paus i "surret" tycker jag, en skön djup vila utan annat som stör och efteråt startar man om liksom - som en liten Ctrl-Alt-Delete.
Hela den här klassen går ut på att landa, komma ned i varv  och connecta in - med oss själva. Det gör vi med mindfulnessövningar, mjuka fysiska rörelser, lugnande andning och sedan härlig vila till Gongen.

Jag älskar´t! // Camilla 

Varm Väkommen att följa med mig på mina klasser & kurser på Yogi Movement.

Yogi Gong & Mind Måndagar kl. 18:45-19:45
Kundalini körs som kurser och återkommer kontinuerligt på Yogi.

Förutom Kundalini traditionen är jag inspiratör av Yogiwings även denna klass körs som kurs. nästa start är vecka 47-51.

Camilla Wahlstedt
Yogalärare i Kundalini, Ashtanga samt Yogiwings

Kommentera gärna: