retreats - små & stora

S H A K T I

- den feminina & kreativa energin -

camilla wahlstedt
fredag 9/11 kl 18.00 – lördag 10/11 kl 11.00
pris: 1030 kr (kvällsfika och frukost ingår)

Helgen bjuder på Kundaliniyoga samt yoga med fokus på kvinnans urkraft.
Vi vill frigöra den kreativa energin som finns i vårt energisystem, så att vi kan nyttja den i vår yoga och i vår vardag. Vi kopplar an till våra kärleksfulla omhändertagande sidor med tekniker som öppnar hjärtat och stärker kontakten med vårt inre jag. Fokus är att rikta detta kärleksfulla omhändertagande till oss själva.
Vi behöver bli bättre på att ta hand om oss – att bli vår egna bästa vän helt enkelt.

Efter fredagens workshop och kvällsfika, så bäddar vi ned oss i våra sovsäckar och vaggas sedan till sömns till toner och vibrationer av Gongar och klangskålar. På morgonen väcks du i god tid inför nästa workshop. Vi avslutar vår retreat med gemensam frukost och det finns tid för reflektioner, samtal och mysigt häng.

Varför övernattning undrar du kanske…? Vi vill erbjuda möjligheten att vara i 100% fokus av sig själv och upplevelsen,  att vara i sin egen energi och dela gruppens energi, utan avbrott från vardagslivet utanför.
Det är självklart inget krav på övernattning, önskar du hellre sova hemma, så smyger du bara ut efter Gongbadet på kvällen och återkommer i god tid innan workshopen börjar på lördag morgon.

Om övernattning medtag liggunderlag/luftbädd, sängkläder/sovsäck, vattenflaska, ev. kvällsmat som kan behöva intas innan Gongbad och nattsömn. Ha gärna mjuka, lediga kläder att yoga i.
Tänk på att inte äta alltför stor måltid precis innan workshopen på fredag kväll.
Det finns yogamattor, filtar och bolster att låna på Yogi Movement. Mellan workshop och Gongbad på fredag kväll mumsar vi på frukt och nötfri rawfood kaka och efter workshopen på lördag serveras glutenfri frukost
(meddela ev. allergier). Te och kaffe finns att tillgå under hela retreaten.

Du bokar din plats på retreaten genom att maila namn, telefonnummer och mailadress till Camilla Wahlstedt. Därefter erhåller du en faktura på anmälningsavgiften - 500 kr, som ska betalas inom en vecka.
När anmälningsavgift är registrerad hos oss så är din plats på retreaten säkrad (begränsat antal platser = först till kvarn). Faktura skickas sedan på resterande belopp (530 kr) som ska vara betald senast 24/10.

Anmälan och frågor mailas till Camilla Wahlstedt: twincam74@hotmail.com
Kvällstid nås jag även på telefonnummer:  0700-658412

Upplägg av retreatet

18.00 Välkommen hit <3
18.30-21.00 Workshop Shakti
21.00-22.00 Paus = Rawfood kaka och frukt, borsta tänderna och bädda upp inför natten
22.00-23.00 Meditativt ljudbad med klangskålar och Gongar
23.00 - Övernattning för dig som vill.
07.00   Nu är det dags att vakna (eller komma till Yogi om du har sovit någon annanstans)
07.30-10.00 Workshop Ahimsa - närvaro av kärlek
10.00-11.00 Frukost och tid för samtal, reflektioner och mysigt häng <3

varmt välkommen hem till yogimovement