pt session med malinborrespang

Att ha en egen Pt är inte längre något konstigt eller annorlunda. Man har förstått den fantastiska känslan att få en praktik helt planlagd utifrån dina förutsättningar och mål.
Malin har med sin långa erfarenhet av träning - yoga - pilates, en stor verktygslåda med massor av knep på hur du kan må gott både till kropp och själ utifrån dina egna mål och förutsättningar.
Du väljer själv vart ditt fokus skall ligga och vid det första tillfället lägger vi  grunden för de kommande sessionerna.

personlig session

50 minuter:
En gång        850 kr
4 gånger     3060kr
10 gånger   7220 kr 


Intro session 30 minuter 350 kr

duo session

50 minuter:
En gång      550 kr/ person
4 gånger    1980 kr/ person
10 gånger  4675 kr/ person

för att boka tid skicka ett sms till Malin Borrespang 0761-611998

stress coaching med malinborrespang

Coaching är en professionell tjänst där du får hjälp med att nå ett mål, lösa ett problem, genomföra en förändring, göra ett val eller öka insikterna om sig själv eller sin stress/ utmattnings situation.
Du & jag är på en jämbördig nivå, du är experten i ditt liv och jag är den neutrala personen som presenterar verktyg, övningar och annat som för din utveckling framåt. samtalen påverkar din energi, motivation och attityd
På introduktionsträffen möts vi och ser om det finns möjlighet för oss att göra processen tillsammans. Du berättar för mig vad du önskar få ut av våra träffar. Det gör oss båda bättre förberedda på vad coachingen ska handla om.   
              
Coaching samtal 50 min 750 kr 
Intro session 30 min 350 kr

för att boka tid skicka ett sms till Malin Borrespang 0761-611998

varmt välkommen hem till yogimovement