behandlingar

klassisk massage

Denna massage rekommenderas för Dig som vill ha en ordentlig genomgång av hela/delar av kroppens muskler. Den klasiska massagen ökar cirkulationen samt ger kroppen en möjlighet att släppa slaggprodukter och spänningar. Du lämnar Yogi med en avslappnad och mer energifylld kropp & knopp.

Certifierad Massageterapeut -  Malin Borrespång
"Malin har mer än 10 års erfarenhet av terapeutiska massage behandlingar och i kombination med hennes kunskap i kroppens rörelselära ger hon även rekomendationer i hur Du förebygger och reparerar obalanser i kroppens muskler"

för att boka tid skicka ett sms till Malin 0761-611998

Priser klassisk massage:
25 minuter      425 kr
45 minuter      650 kr
55 minuter      750 kr

Paket priser klassisk massage:
25 min*3 - 1050 kr
40 min*3 - 1650 kr

healing

Linda Gasslander Hedkvist är  utbildad  till Reikihealer i februari 2018 hos Carina på Kristall
och Healingboden (http://www.kristallhealing.com/ ).
Hon har gått nivå 1 och 2 och är medlem i Svenska Reikiförbundet (http://www.reikiforbundet.se/ ).

Om ni har fler frågor eller vill boka behandling är enklaste sättet att sms:a mig på 0706- 83 98 49.
En behandling tar ca 1 timme och priset är 500 kr t.o.m. 31/8 -18.

Reiki är friskvård
Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av skatteverket. Det innebär att om du har ”friskvårdspeng” på jobbet kan du använda den till reikibehandlingar. För dig som är arbetsgivare innebär det att reikibehandlingarna är avdragsgilla på samma sätt som ex massage.

Vad är healing?
Healing är en alternativmedicinsk behandling där terapeuten lägger sina händer på din kropp eller precis utanför. Terapeuten fungerar som en kanal och för över livsenergi från universum till din kropp. Healing kan även utföras på distans, dvs att terapeuten och kunden behöver inte vara på samma plats när en behandling äger rum.

För att vi ska må bra, vara friska och känna glädje till livet så behöver vi ha balans både känslomässigt, fysiskt, mentalt och andligt. När allt är i balans så flödar energin som den ska genom alla kroppens organ. Det är när det blir obalanser som det bir problem och man kan börja må dåligt.

Det healingenergin gör är att den letar upp grundorsaken till problemet och löser upp det. Därför behandlar man hela kroppen för grundproblematiken sitter inte alltid där problemet sitter. Man ser till kroppen som helhet och man tillför livsenergi till hela kroppen. Man måste inte ha ett specifikt problem för att healing ska vara verksamt. Det fungerar mycket bra att ta emot healing i förebyggande syfte för att förhindra att obalanser uppstår. Healing är djupt avslappnande och rogivande.

Healingenergin möter varje individ på olika sätt och är högst personlig, därför skiljer sig upplevelserna åt väldigt mycket. Vissa upplever värme, kyla eller pirrningar där terapeuten håller sina händer. Man vara ”vaken” och helt medveten under behandlingen eller komma in i ett drömlikt tillstånd. Alla upplevelser är ok och healingenergin jobbar med dig för ditt högsta bästa. Healing kan aldrig göra något värre och man kan aldrig få för mycket healing.

Reiki
Det finns olika sorters healing och den jag utför är reikihealing. Reiki är en uråldrig men samtidigt en modern japansk behandlingsmetod. Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Reiki påskyndar läkningsprocessen och förebygger insjuknande men ersätter aldrig traditionell läkarvår

för att boka tid skicka ett sms till Linda 0706- 83 98 49

varmt välkommen hem till yogimovement