om yogi och oss guider

Hej där fantastiska människa, vad roligt att du tittar in på vår hemsida och på något vis känner dig nyfiken på vår yoga och pilates. Här på Yogi Movement har vi som vision att ge dig utrymme att utvecklas både i kropp och själ. Med kvalitativa klasser och massor av passion att möta nya och gamla kunder, önskar vi få dig att trivas och komma tillbaka till oss, om och om igen. 
Vi yogar i mindre grupper för största möjliga uppmärksamhet och utveckling hos varje individ. För ett professionellt och stöttande kunskapsutbyte. För ett personligt bemötande och för en härlig gemenskap. Oavsett förutsättningar är du Varmt Välkommen Hem!

Malin Borrespång

Malin är grundare och av Yogi Movement i Jönköping.
Med mer än 30 års erfarenhet inom friskvård - coaching - yoga och pilates genomsyras hennes klasser och kurser av en gedigen kunskap om kroppens anatomi, sinnet komplicitet och hur tankemönster påverkar påde kropp och knopp.
Malin håller klasser i Ashtanga - Mysore  - Pilates och Barre - Move samt Meditation här på Yogi Movement.

När Malin inte är på Yogi, vilket hon oftast är ;), älskar hon att:
Kolla kriminal och mordmysterier på netflix, mysa med vovvarna sina och vara ute i vår vackra natur. Vi kanske oxå ska säga att hon gillar verkligen att ändra om i inredningen på Yogi.

Monica Ericsson

Monica håller klasser i Ashtanga och Mysore här på Yogi. Hennes fascination för traditionen och filosofin inom ashtangayogan blir större och större ju längre tiden går. Yogan löser inte alla dina problem, men den är ett fantastiskt hjälpmedel till att underlätta i livet. Att få guida och stötta yogisar i att hitta yoga och göra den till just det - ett hjälpmedel är otroligt häftigt! Och det görs med skratt, pepp och envishet och massa kärlek! 

Förutom Yoga älskar Monica <3
Chips, djur böcker å långa lugna mornar med mycket kaffe!

Camilla Wahlstedt

Charlotte Stomilovic

Sofia Göransson

Åsa Petersen

La Luna - vår Cookerpoo

Det här är La Luna en liten pudelblandning som ofta är i kuliserna på Yogi. Hon har en speciel nyckelroll på Yogi, som goshund och hjärtevärmare för den som önskar. Denna ras är allergi vänlig men är man väldigt känslig får man avgöra själv om Yogi är alternativet för sin yoga & pilates praktik. 

 
varmt välkommen hem till yogimovement