pilates move - barre move - organic move - meditation

pilates move

Funktionell träning på matta, med eller utan props, redskap. Pilates handlar om att du ska bevara eller få tillbaka en god hållning och bli stark och smidig.
När kroppens alla muskler samverkar på bästa sätt kan du använda kroppen effektivt och skonsamt oavsett vad du gör. God balans mellan muskelgrupper och god rörlighet i lederna är en viktig del av träningen.
Kunskap, koncentration och kvalitet är nyckelord när du utför övningarna. Detta ger i sin tur kroppskontroll som är förutsättningen om man vill skapa en god hållning och undvika skador samt förslitningsskador.

barre move

En blandning av "balett" practice  och pilates som sammansmält till en fysiskt utmanande klass vid stång som är "beroendeframkallande" och ger snabba effekter.
Vi tränar till musik i ett härligt flöde av övningar som ger ett brännande resultat!
Lyfter rumpan, jobbar benen och stärker core på ett sätt som du aldrig har gjort förut. Vi använder oss av olika redskap för att få en ännu tuffare utmaning.
Du tränarar alltid utifrån din egen förmåga och mål vilket gör att alla kan följa med.

move

Move är som det låter! ett flöde för hela kroppen med inspiration av yoga - pilates  och rörelser ifrån olika kampsports mönster såsom karate thi chi och mui thi. Denna klass passar alla, i klassen följs ett mönster som upprepas till musik som skapar en meditativ känsla men i ett något snabbare beat än våra traditionella yoga klasser.
Rörlighet - Kondition - Styrka skapar glädjen i Move.

meditation pop up klasser under hösten

Meditation är en rörelse , move, därför har vi valt att lägga den under våra move klasser. Sinnet och tankarnas rörelse och vår förståelse för detta. På yogi finns meditationen invävd i alla våra klasser och kurser men det finns även helt specifika klasser där vi bara mediterar utifrån olika traditioner. 
håll utkik efter dess i vårt boknings system.

varmt välkommen hem till yogimovement