om oss guider

Hej där fantastiska människa, vad roligt att du tittar in på vår hemsida och känner dig nyfiken på vår yoga och pilates. Här på Yogi Movement har vi som vision att ge dig utrymme att utvecklas både i kropp och själ. Med kvalitativa klasser och massor av passion att möta nya och gamla kunder, önskar vi få dig att trivas och komma tillbaka till oss, om och om igen. 
Vi yogar i grupper om max 15 för största möjliga assistering och utveckling hos varje individ samt för ett professionellt och stöttande kunskapsutbyte, personligt bemötande och för en härlig gemenskap.
Oavsett erfarenhet, mål och behov är du varmt välkommen hem till Yogi!

Malin Borrespång

Malin är grundare av Yogi Movement i Jönköping.
Med mer än 30 års erfarenhet inom friskvård - coaching - yoga och pilates genomsyras hennes klasser och kurser av en gedigen kunskap om kroppens anatomi, sinnet komplicitet och hur tankemönster påverkar påde kropp och knopp.
Malin håller klasser i Ashtanga - Mysore  - Pilates och Barre - Move samt Meditation här på Yogi Movement.

När Malin inte är på Yogi, vilket hon oftast är ;), älskar hon att:
Kolla kriminal och mordmysterier på netflix, mysa med vovvarna sina och vara ute i vår vackra natur. Vi kanske oxå ska säga att hon gillar verkligen att ändra om i inredningen på Yogi.

Monica Ericsson

Monica håller klasser i Ashtanga och Mysore här på Yogi. Hennes fascination för traditionen och filosofin inom ashtangayogan blir större och större ju längre tiden går. Yogan löser inte alla dina problem, men den är ett fantastiskt hjälpmedel till att underlätta i livet. Att få guida och stötta yogisar i att hitta yoga och göra den till just det - ett hjälpmedel är otroligt häftigt! Och det görs med skratt, pepp och envishet och massa kärlek! 

Förutom Yoga älskar Monica <3
Chips, djur böcker å långa lugna mornar med mycket kaffe!

Camilla Wahlstedt

Camilla håller klasser i Kundaliniyoga och Yogiwings ("flygande" yoga med en gunga). Utöver det håller Camilla även meditativa Gongbad. Hon använder sig av klangskålar, Gongar och trumma på sina yogaklasser. Dessa ljud och vibrationer påverkar oss på ett fantastiskt sätt - som en extra växel i vår meditation.
Min intention på alla klasser är att yogan ska vara lustfylld, trygg och lekfullt utforskande. 

En toppen-dag för mig består av följande komponenter:
Yoga & Gong, mörk choklad, stark Espresso, vänner, humor, laga god mat och att få vakna utan väckarklocka.

Yogis Sidekick
La Luna - vår Cookerpoo

Det här är La Luna en liten pudelblandning som ofta är i kuliserna på Yogi. Hon har en speciel nyckelroll på Yogi, som goshund och hjärtevärmare för den som önskar. 
Denna ras är mycket allergi vänlig men är man väldigt känslig får man avgöra själv om Yogi är alternativet för sin yoga & pilates praktik. 


 

Carin
Bender Falk

Medicinsk Yoga - Medi Yoga körs denna termin som kurser. Carin håller i Senior samt fokus Närvaro & Lugn.

Mer information under kurser/workshop/event.
Bokningar görs direkt till Carin på 0763-239279.

Marianne
Busk

Bas Kurs i Medi Yoga guidas av Marianne denna termin.

Mer information under kurser/workshop/event. Bokningar görs direkt till Marianne på 0733-28 13 00.

varmt välkommen hem till yogimovement