våra traditioner

ashtanga traditionen

Ashtanga är en dynamisk och fysisk form av yoga, som har utvecklats av Sri Patthabi Jois, Mysore Indien.
Sri Patthabi Jois ägnde sitt liv åt att forska om yogans fysiska och andliga påverkan av oss som människor, villket resulterade i denna fantastiska tradition som är en av de största yogatraditioner i världen.
Efter Jois bortgång 1999 lever nu arvet vidare genom akturiserade samt guidade elever.
Traditionen håller sin genuina grund genom diciplinen - do your practice, and all is comming - och citatet
- one breath at a time.

Ashtanga traditionen är en dedikerad pracice där du långsamt och med en lärares hjälp lär dig kroppens styrkor & svagheter samt stärker upp kroppen innifrån både fysiskt och själsligt. Ahtangan består av serier där varje position bygger på en annan och du lär dig serierna i ett säkert och mjukt tempo, vilket gör att ashtanga passar dig som vill ha en lugn praktik men även dig som vill ha en mer fysisk yoga , din praktik, din andning, din resa <

kundalini traditionen

Kundaliniyoga är en traditionell yogaform med en tydligare mental och andlig inriktning. "Vem är jag och hur kan jag nå min fulla potential"
Målet är att komma i kontakt med hela sitt jag, alla lager av sig själv - fysiskt, mentalt, känslomässigt samt själsligt/energimässigt. 
Vi vill nå ett ökat medvetande och lära oss att lyssna inåt. Det gör vi med hjälp av enkla tekniker så som fysiska övningar, andningstekniker, meditation, mudras, chanting, Gong och klangskålar. Vi jobbar med vårt energisystem för att skapa balans på alla plan. Kundaliniyoga som holistisk träning har positiva effekter på vår fysik, vår rörlighet, vårt nervsystem, vår motståndskraft avseende stress samt att den ger oss kraft och energi.
Kundaliniyoga passar alla, oavsett nivå och ålder.
Välkommen på en fantastisk upptäcktsfärd!

varmt välkommen hem till yogimovement